Home Laatste Feyenoord Nieuws Van den Belt na afketsen transfer: ‘Daar zijn afspraken over gemaakt’

Van den Belt na afketsen transfer: ‘Daar zijn afspraken over gemaakt’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het afronden van de transfer van Thomas van den Belt naar Feyenoord lijkt een kwestie van tijd.

De middenvelder is tegenover EPSN duidelijk: ‘”Ja, die afspraken zijn er. Dat is ook de reden dat ik verlengd heb. Ik had nog één jaar contract maar ik heb bijgetekend en daar zijn afspraken over gemaakt, dus ik hoop dat de club zich daar aan houdt, maar we zullen zien.” Hoewel de middenvelder teleurgesteld is richt hij zich nu weer op de tweede seizoenhelft met PEC Zwolle. “Ik snap ook dat de club zegt we doen het niet. Dat is hun goed recht.”

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws