Home Laatste Feyenoord Nieuws Minuut stilte voor slachtoffers in Turkije en Syrië

Minuut stilte voor slachtoffers in Turkije en Syrië

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Teams en clubs in het amateurvoetbal die komend weekend voorafgaand aan een wedstrijd een minuut stilte willen houden in verband met de ramp in Turkije en Syrië krijgen van de KNVB hier alle ruimte voor. De voetbalbond vraagt wel om het initiatief vooraf te bespreken met de tegenstander en scheidsrechter.

“Er heeft zich een ramp van ongekende omvang voltrokken. Voetbal is onderdeel van de samenleving en ook op het veld wordt lief en leed gedeeld. We signaleren dat veel voetballers zich verbonden voelen en er ook op deze manier stil bij willen staan. Uiteraard moet die mogelijkheid er dan zijn”, aldus Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal.

Eerder werd al bekend dat voorafgaand aan de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie die gisteren zijn gespeeld en de duels voor de TOTO KNVB Beker van deze week een minuut stilte wordt gehouden uit respect voor de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws