App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Verhuurde Balde maakt overstap naar FC Lausanne-Sport

Verhuurde Balde maakt overstap naar FC Lausanne-Sport

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord en FC Lausanne-Sport hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Aliou Balde.

De 21-jarige Senegalese aanvaller, die dit seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Dordrecht, maakt hierdoor de definitieve overstap naar de club uit de Zwitserse Challenge League. Onder 21-speler Tidjany Touré vertrekt op zijn beurt op huurbasis naar FC Dordrecht.

Met het winterse vertrek naar Lausanne komt voor de in januari 2021 door Feyenoord aangetrokken Balde een vroegtijdig einde aan zijn verhuur aan FC Dordrecht. Feyenoord is laatstgenoemde club dan ook erkentelijk voor het constructieve meewerken aan de transfer van Balde, die dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie goed was voor acht doelpunten in vijftien wedstrijden.

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert