Home Laatste Feyenoord Nieuws Joris van Dijk vertrekt per direct bij Feyenoord

Joris van Dijk vertrekt per direct bij Feyenoord

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Joris van Dijk vertrekt per direct bij Feyenoord. De commercieel directeur noemt het “een unieke ervaring voor deze prachtige club te mogen werken”, maar legt nu zijn taken neer omdat “de verwachtingen ten aanzien van de toekomst uiteen lopen.”

Van Dijk trad in de zomer van 2020 in dienst bij Feyenoord, dat op korte termijn op zoek gaat naar een vervanger. Tot die tijd bestaat de directie van Feyenoord enkel nog uit algemeen directeur Dennis te Kloese en financieel directeur Pieter Smorenburg.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert