App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord verhuurt Tidjany Touré aan FC Dordrecht

Feyenoord verhuurt Tidjany Touré aan FC Dordrecht

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Tidjany Touré speelt de rest van het seizoen voor FC Dordrecht. De aanvaller van Feyenoord O21 komt dit seizoen op huurbasis over naar de Krommedijk. Tidjany Touré (20) werd in 2014 door Paris Saint-Germain gescout en speelde 7 seizoenen in de jeugdopleiding. Feyenoord haalde hem dit seizoen naar Rotterdam.

Innovatiemanager Leon Vlemmings: “Door de mogelijke transfer van Aliou Balde naar het Zwitserse FC Lausanne-Sport, zijn we op zoek gegaan naar een aanvaller. Tidjany is een snelle, technische aanvaller die voorin zowel vanaf links als rechts kan spelen. Een jongen met een uitstekende mentaliteit die door onze goede relatie met Feyenoord voor de rest van het seizoen bij ons kan spelen. De Keuken Kampioen Divisie is een goed platform waar hij zich verder kan ontwikkelen. Met Christian Conteh en mogelijk Aliou Balde heeft hij twee goede voorbeelden van spelers die met FC Dordrecht een volgende stap kunnen maken.”

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert