App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Makkelie leidt topper in De Kuip

Makkelie leidt topper in De Kuip

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Danny Makkelie heeft zondag (14.30 uur) de leiding over de topper Feyenoord – PSV. De arbiter krijgt ondersteuning langs de zijlijn van Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij is de vierde official.

Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center bestaat uit Dennis Higler (VAR) en Nils van Kampen (AVAR). PSV bezet de derde positie in de Eredivisie, op vier punten achterstand van koploper Feyenoord.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert