App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Hertha BSC werkt aan contractontbinding Bjørkan’

‘Hertha BSC werkt aan contractontbinding Bjørkan’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Fredrik André Bjørkan is op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De verdediger is momenteel nog wel actief bij Feyenoord maar Hertha BSC, de club waar Feyenoord Bjørkan van huurt, wil het contract met de Noorse verdediger ontbinden.

Bjørkan zou vervolgens een transfer maken naar het Noorse FK Bodø/Glimt. Bjørkan speelde slechts 69 minuten voor Feyenoord en is voor onder meer Marcos Lopez en Quilindschy Hartman ook niet snel meer in beeld voor meer minuten.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert