App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Feyenoord kijkt na blessure Trauner naar komst Hilgers’

‘Feyenoord kijkt na blessure Trauner naar komst Hilgers’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord gaat volgens 1908.nl op zoek naar een mogelijke vervanger voor Gernot Trauner. De Rotterdammers zagen Trauner woensdag op de training geblesseerd raken en hopen de selectie aan te vullen met een (rechter) verdediger.

Volgens 1908.nl is Feyenoord wederom uitgekomen bij Mees Hilgers. De verdediger van FC Twente heeft nog een contract tot het einde van het seizoen maar dat contract kan eenzijdig met een jaar verlengd worden door FC Twente.

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert