App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Ook Cor Pot actief bij ADO Den Haag

Ook Cor Pot actief bij ADO Den Haag

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Een wens van trainer Dick Advocaat bij ADO Den Haag gaat in vervulling. Cor Pot (foto), al heel lang en bij diverse clubs actief waar ook Advocaat als hoofdtrainer werkzaam was, krijgt een taak bij ADO Den Haag.

De 71-jarige in Den Haag geboren Pot wordt klankbord voor Dick Advocaat en gaat de club ook adviseren op het gebied van technische zaken en scouting. Cor Pot, die in deze regio in een ver verleden ooit als trainer van Wilhelmus fungeerde, wordt niet de opvolger van Daryl Janmaat als technische manager.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert