App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wijziging competitieschema: ‘Een doorn in het oog van Feyenoord, Ajax en PSV’

Wijziging competitieschema: ‘Een doorn in het oog van Feyenoord, Ajax en PSV’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Er komt een verandering in het competitieschema. Waar de play-offs voor Europees voetbal nu over twee wedstrijden wordt gespeeld zal dit naar een enkele wedstrijd gaan. Nu nog spelen beide ploegen thuis en uit. Dit is een doorn in het oog van de top drie. Dit meldt Chris Woerts bij De Oranjewinter op SBS6.

”Feyenoord, Ajax en PSV wilde helemaal af van het play-off systeem. Zo houden zij meer ruimte over in het reguliere seizoen en hebben zij iets meer rust momenten. Er is echter een compromis bereikt om het in enkele wedstrijden te spelen. Dit scheelt twee wedstrijden.”

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert