Home Laatste Feyenoord Nieuws Rijnmond: ‘Forse straf LA Galaxy uit tijd Feyenoord-directeur Dennis te Kloese’

Rijnmond: ‘Forse straf LA Galaxy uit tijd Feyenoord-directeur Dennis te Kloese’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

LA Galaxy is door de Amerikaanse voetbalbond MLS flink gestraft voor het overtreden van de transferregels in de periode dat de huidige Feyenoord-directeur Dennis te Kloese daar de leiding had. De club heeft een flinke boete gekregen en mag tijdens de komende zomerse transferperiode geen spelers halen van buiten de MLS.

In 2019 huurde LA Galaxy de Argentijnse aanvaller Christian Pavón van Boca Juniors. Volgens de regels van de MLS moeten betalingen voor een transfer en het daarbij behorende salaris worden gemeld bij de bond en voldoen aan de regels van het geldende salarisplafond. In het geval van Pavón is dat niet correct gebeurd, waardoor het salarisplafond werd overtreden.

VERDER LEZEN

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws