Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh houdt na bizarre winstpartij zicht op achtste finale

Jahanbakhsh houdt na bizarre winstpartij zicht op achtste finale

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Iran heeft vrijdagmiddag goede zaken gedaan op het WK. Door goals in de negende en elfde minuut van de blessuretijd werd Wales met 2-0 verslagen, waardoor Iran nog volop kans maakt op de knock-outfase.

Komende dinsdag speelt Iran het allesbeslissende derde groepsduel met de Verenigde Staten. Alireza Jahanbakhsh moet die wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. De Feyenoorder, die als invaller binnen de lijnen kwam, pakte in de laatste minuten een gele kaart. Dat was al zijn tweede, nadat Jahanbakhsh tegen Engeland (6-2 verlies) ook al op de bon ging. Daardoor is hij geschorst voor de wedstrijd tegen de VS.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert