App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws KNVB stelt programma tweede seizoenshelft vast

KNVB stelt programma tweede seizoenshelft vast

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Het competitieprogramma van speelrondes 21 tot en met 32 voor het seizoen 2022/’23 van de Eredivisie is met goedkeuring van het competitiebestuur betaald voetbal vastgesteld. De speeldata en aanvangstijden worden op dit moment gepubliceerd, omdat nu bekend is welke clubs na de winterstop Europees spelen.

De competitiewedstrijden van de clubs die Europees voetbal spelen zijn zo ingepland dat de betreffende clubs (Ajax, AZ, Feyenoord, PSV) gefaciliteerd worden om maximaal te presteren in Europa, maar ook goed voorbereid weer Eredivisiewedstrijden kunnen spelen.

Klik hier voor het programma

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert