App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Cole Basset keert terug naar Colorado Rapids

Cole Basset keert terug naar Colorado Rapids

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Cole Bassett verlaat Fortuna en keert terug naar Colorado Rapids. In verband met het geringe aantal speelminuten is gebruik gemaakt van de clausule in de huurovereenkomst, waarbij de Amerikaan tussentijds kan worden teruggehaald door zijn oorspronkelijke werkgever. De verbintenis eindigt zodoende op 31 december, in onderling overleg is besloten om Bassett alvast te laten terugkeren naar Amerika.

De éénvoudig international hoopte in Sittard vlieguren te maken, iets wat tijdens zijn verhuurperiode bij Feyenoord te weinig lukte. Ook in Sittard bleven de speelminuten uiteindelijk beperkt. De 21-jarige Bassett kwam tot 270 minuten in het geel-groen, verdeeld over twaalf wedstrijden. Eenmaal was hij trefzeker; in de bekerwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert