App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Oefenprogramma Feyenoord in winterstop bekend

Oefenprogramma Feyenoord in winterstop bekend

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord heeft bekend gemaakt tegen welke tegenstanders het gaat spelen in de lange winterstop tijdens het WK. Dat meldt Rijnmond. De Rotterdammers nemen het op tegen twee Nederlandse en een Belgische club en twee nader te bevestigen buitenlandse clubs.

Op maandag 5 december gaat Feyenoord weer trainen, om op zaterdag 10 december op Varkenoord te oefenen tegen Oostende. De wedstrijd tegen de Belgen is ook voor publiek toegankelijk en begint om 13:00 uur.

Feyenoord speelt ook op vrijdag 23 december tegen Go Ahead Eagles en op woensdag 28 december een benefietwedstrijd tegen FC Emmen in De Kuip. Bij beide wedstrijden is publiek toegestaan. Het goede doel voor de laatstgenoemde wedstrijd is nog niet bekend.

Tijdens hun trainingskamp in Portugal in de week van 12 december wil Feyenoord ook twee besloten oefenwedstrijden spelen. Deze duels staan nog niet vast maar volgens supporterswebsite 1908 zou het gaan om Hajduk Split en Stade Rennes.

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert