App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Darryl Janmaat stapt op bij ADO Den Haag

Darryl Janmaat stapt op bij ADO Den Haag

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Daryl Janmaat heeft ADO Den Haag laten weten per direct zijn functie als technisch manager neer te willen leggen. Janmaat die vorig seizoen nog als speler bij ADO Den Haag actief was, begon dit seizoen in zijn nieuwe functie als technisch manager.

Algemeen Directeur Edwin Reijntjes op de clubsite: ,,Wij betreuren het dat Daryl deze keuze heeft gemaakt en voortijdig zijn functie neerlegt. We kennen Daryl als een professional zowel op het veld als daarbuiten en hadden hem als vanzelfsprekend langer aan de club verbonden. Tegelijkertijd hebben wij begrip voor zijn besluit en wensen we Daryl het allerbeste.’’

ADO Den Haag zal wanneer mogelijk meer toelichting geven aangaande de nu vrijgekomen positie van technisch manager.

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert