Home Laatste Feyenoord Nieuws O21: Eremetaal ver weg voor regioploegen

O21: Eremetaal ver weg voor regioploegen

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Nu de winterstop steeds dichterbij komt zullen de beslissingen in de Onder 21-competities gaan vallen. Onderstaand een overzicht van de regieploegen in de O21-competitie.

In de Eredivisie staat Feyenoord na negen wedstrijden op de derde plaats. De formatie van trainer Melvin Boel heeft 6 punten achterstand op koploper PEC Zwolle. Komende zaterdag kan Feyenoord, als het naar PEC Zwolle afreist, dichterbij komen. ADO Den Haag, waar Giovanni Franken de trainer is, staat op een verdienstelijke vijfde positie.

Excelsior Maassluis staat in Divisie 3A op een knappe vierde plaats. De ploeg uit Maassluis zal naar alle waarschijnlijkheid ook in de bovenste helft eindigen daar de voorsprong op de nummer 5, FC Dordrecht, reeds 9 punten is. Excelsior Rotterdam O21 staat met 17 punten uit 9 wedstrijden op de derde plaats.

In Divisie 4B heeft Alexandria’66 na 9 wedstrijden evenzoveel punten. De Rotterdammers nemen de 5de plaats in. Spartaan’20 heeft het ook dit seizoen weer lastig in de O21-competitie en staat voorlaatste met 7 punten. Alleen Westlandia presteert slechter. De Naaldwijkers staan met 5 punten laatste.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert