Home Laatste Feyenoord Nieuws Melvin Boel en Robin van Persie toegelaten op UEFA Pro-opleiding

Melvin Boel en Robin van Persie toegelaten op UEFA Pro-opleiding

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Melvin Boel en Robin van Persie zijn toegelaten tot de UEFA Pro-opleiding voor het seizoen 2023-2024. Een diploma van deze opleiding geeft het recht om als hoofdtrainer bij een betaald voetbal-organisatie aan de slag te gaan. Boel is momenteel trainer van Feyenoord Onder 21, terwijl Van Persie Feyenoord Onder 16 onder zijn hoede heeft.

Beide trainers van Feyenoord Academy hebben in aanloop naar hun toelating een strenge selectieprocedure moeten ondergaan, waarin zij werden beoordeeld op hun trainerservaring, vooropleiding en eigen voetbalcarrière. De uiteindelijk keuze is gemaakt door de toelatingscommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van de belangenorganisaties Coaches Betaald Voetbal (CBV), de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) en de KNVB.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert