App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wim Jansen krijgt speciaal eerbetoon in Rotterdam

Wim Jansen krijgt speciaal eerbetoon in Rotterdam

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord-icoon Wim Jansen krijgt een muurschildering aan de Moerkapellestraat in Rotterdam. Het wordt een muurschildering met zijn portret en andere elementen. Jansen overleed in januari van dit jaar op 75-jarige leeftijd.

Een fraai detail aan de muurschildering is dat deze tegenover die van een andere Feyenoord-icoon, Coen Moulijn, komt. Jansen en Moulijn waren goede vrienden en groeiden op in dezelfde straat, voor de maker van de muurschildering de reden om voor de locatie te kiezen.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert