App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord en Ajax botsen met profclubs om zogeheten NL League

Feyenoord en Ajax botsen met profclubs om zogeheten NL League

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord en Ajax botsen met de rest van de Nederlandse profclubs omtrent de NL League. In de NL League willen de clubs zich gaan afscheiden van de KNVB voor zaken als competitiestructuur, regels voor promotie en degradatie, proflicenties, tuchtrecht en scheidsrechters. De clubs willen dit in eigen beheer nemen een groot deel van de profclubs is groot voorstander van dit plan om onafhankelijk te worden van de KNVB.

Feyenoord en Ajax zijn echter fel tegenstander van de plannen. In de NL League moeten zij teveel inkomsten afstaan die uit Europees Voetbal zijn behaald. Ook vinden Feyenoord en Ajax dat zij te weinig zeggenschap krijgen in het nieuwe plan. De spanningen tussen Feyenoord, Ajax en de rest van de profclubs liepen de laatste maanden hoog op.

Na diverse gesprekken is er geen oplossing gevonden.

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert